Termeni si conditii

Inainte sa comandati, va rog sa cititi aceste conditii si sa le acceptati!

Comenzile se lanseaza online, prin formularul de comenzi sau la dresa de email: contact@hoverboardmagazin.com.

Livrarea produselor se face in 3-4 zile lucratoare dupa confirmarea comenzilor.

La livrare, obligatoriu, verificati coletul daca corespunde cu modelul comandat de pe site. Daca nu corespunde aveti dreptul sa refuzati comanda. Reclamatii legate de diferente de model sau modele gresite, dupa ce ati receptionat comanda si nu ati verificat-o in fata curierului, NU SE ACCEPTA.

In termen de 14 zile aveti dreptul sa returnati produsul si sa cereti returnarea contravaloarea acestuia, dar acest lucru este valabail numai in cazul in care produsul este in stare NOUA, fara sa fie folosit, zgariat sau alte defecte, provenite in urma utilizarii acestuia.

Returnarea produsleor si a banilor se face in felul urmator:

  1. Trimiteti produsul la urmatoarea adresa: Mangalia, sediul Fan Curier, pentru compania Hoverdream SRL, persoana de contact Georgiana Pruncut, telefon: 0733621989. Plata transportului trebuie sa fie suportata de dumneavoastra!
  2. Dupa ce trimiteti produsul, obligatoriu, ne scrieti un email sau un SMS cu numele dumneavoastra, un cont bancar si numarul de colet (AWB) cu care ati trimis coletul respectiv spre noi. Dupa ce ajunge la noi, produsul va fi verificat, iar contravaloarea lui se returneaza numai pe cale bancara in numarul de cont bancar specificat prin email sau SMS. Valoarea transportului NU va fi suporata de noi!
  3. Reclamatii legate de produse utilizate, fara ambalaj si deteriorate nu se considera valabile!
  4. Returnarea sumei respective se face in termen de 5 zile dupa receptionarea produsului si numai in cazul in care corespunde cu cele scrise in paragraful precedent.

In cazul in care produsul primit de dumneavoastra este defect, se procedeaza in felul urmator:

  1. Produsul se trimite la Mangalia, sediul Fan Curier, pentru compania Hoverdream SRL, persoana de contact Georgiana Pruncut, telefon: 0733621989. Plata transportului trebuie sa fie suportata de dumneavoastra!
  2. In cazul in care produsul a fost livrat defect si acest lucru nu a fost posibil sa se observe la receptioanrea acestuia, suma platita de transport din partea clientului ii va fi returnata in cont bancar. Produsul va fi reparat sau inlocuit in functie de defectele avute.

Nu returnam bani pentru produse deja utilizate!

Dumneavoastra sunteti obligat sa cititi toate informatiile legate de utilizarea hoverboard-urile si caracteristicile lor.

Va rog sa citit si sa acceptati aceste conditii daca doriti sa continuati cu comanda!

Share This